Az 1xbet bukméker megosztott engedéllyel rendelkezik Curacaóban, és Oroszország területén van a székhelye. A számos országban a közelmúltban bekövetkezett számos jogi változások miatt nem mindenki fog tudni gond nélkül játszani az 1xbet fogadóirodánál. A jogi korlátozások azt okozzák, hogy egyes vállalatoknak több országból kellett visszavonniuk a szolgáltatásaikat – ha tovább kívánták volna szolgáltatni őket, szükséges lett volna egy licenc megvásárlása. Sajnos az engedély megvásárlása számos további költséggel jár, ezért számos ismert márka a fogadóirodák piacán néhány országban elhagyta a szolgáltatások nyújtását. Ugyanez vonatkozik az 1xbet-re is, amely a kiválasztott országokban engedélyt kapott.

Azok az országok, ahol az 1xbet-nek van engedélye, elsősorban a Független Államok Közössége országai, mint például Moldova, Fehéroroszország és természetesen Oroszország. Voltak hangok abban az időben, amikor a bukméker licenszet igyekezett szerezni Magyarországon, ahol szintén jelentős népszerűséget szerzrtt. Sajnos jelenleg nincs információ arról, hogy a vállalat képviselői 1xbet benyújtották volna a megfelelő kérelmet a Pénzügyminisztériumnak. Az 1xbet nem engedélyezett az Európai Unióban található országokban – ezek az országok közé tartozik az Egyesült Királyság is. Ha Ön uniós tagállamban lakik, valószínűleg alternatív hivatkozásokat kell használnia a webhely eléréséhez – hamarosan beszélünk róla.

Az Egyesült Államokban a licenckérdés egy kicsit bonyolultabb. Itt minden az egyes államoktól függ – néhánynak van, másoknak nincs licence.

Nyilvánvaló, hogy az 1x bet tervei elsődlegesen az olaszországi engedélyezett szolgáltatásokhoz való visszatérés. A bukméker már jogszerűen tevékenykedett ott, és nyilvánvalóan Olaszország az orosz bukméker elsőbbsége. Természetesen folyamatosan figyelemmel kell kísérni a helyzetet – valóban minden megváltozhat napról napra, és ha az Ön országa nem szerepel az 1xbet engedélyével, legyen türelmes.