22bet

Az angol Sam Curran „sivárnak” érezte magát, mielőtt átadta Kane Williamson kapuját

Az angol Sam Curran „sivárnak” érezte magát, mielőtt átadta Kane Williamson kapuját

A sokoldalúság erénye azt jelenti, hogy soha nem kerül ki a játékból. És bár Sam Curran tesztkarrierje második aranykacsája után „sivárnak” érezte magát, ez volt a mozgatórugója az arany karjának, amely Kane Williamson dédelgetett kapuját szállította.

Curran előző első labdázója érkezett. Srí Lanka ellen Pallekelle-ben tavaly télen, de a mérkőzés elején elszenvedett melléksérülése azt jelentette, hogy a negyedik játékrészben nem tudott dobogni, mivel az angliai fonók 57 futamú győzelmet arattak. Sam Curran elrabolja Williamsont, hogy Angliának előnyt szerezzen New Zéland További információ

De miután Tim Southee a második reggel az Oval-öbölnél csapdába ejtette az első labdát, és egy olyan országban, ahol a varrás a király, Surrey koraszülött, 21 éves fiataljának lehetősége volt keresni megtorlás labdával a kezében.Tom Latham, az új-zélandi első játékrész Bet365 harmadik leadásával történő eltávolítása valamivel előrelépett, még akkor is, ha olyan belső élre utaló javaslat merült fel, amelyet a nyitó valószínűleg nem észlelt, tekintettel arra is, hogy ütővel ütötte a párnáját.

De a balkezes későn utasította el Williamsont egy 78 mph hosszúságú labdáról, amely felemelkedett a felszínről, és a második csúszásig át volt kesztyűzve, és valóban eljutott a helyszínre. “Elég sivár voltam, amikor megtörtént” – mondta Curran, visszagondolva korábbi, Southee keze alatt bekövetkezett halálára, és átesett egy beugrón. “[De] szerencsére, amikor üt és tekézik, megpróbálhatsz néhány wicket a csapatnak.

” Mondhatni, hogy szeretek egy játék során megvalósítani a dolgokat. Nagyon versenyképes ember vagyok, ezért még egy olyan kapuban is szeretek részt venni a csatában, amely nem biztos, hogy megfelel nekem.Ha csak hátradőlsz, és hagyod, hogy ellened tegyenek dolgokat, akkor úgy érzem, hogy nem fog sikerülni. ”

Ez a fajta fel-fel-felfokozott hozzáállás kedvelte Currant az angliai menedzsment, és bár a kaput „valószínűleg” 12-kupakos karrierje legjobbjának írta le, talán a recessziós elfogultság eleme volt, mivel az indiai Virat Kohli szintén az első 35 teszt áldozata közé tartozik.

< p> Southee időben emlékeztette képességéről azáltal, hogy átvágta Anglia alsó középső sorrendjét, 88-as négyesével pedig azután érkezett, hogy néhány helyi hang felszólította a lezáratlan Lockie Fergusont, hogy vegye át a helyét a meccs előtt. Centurion David Warner kattintással Joe Burns-szel ahogy Ausztrália átveszi az első teszt irányítását. További információ

Ennek ötnek kellett volna lennie, de azért, mert Jeet Raval a mélybe dobta Jos Buttlert.És bár a 30 éves játékos nem büszkélkedhet Bet365 ugyanolyan tempóval, mint Ferguson, a kínálatban hintázás és a gyors közegek a lehető legtöbbet hozzák ki a felszínből, l

Southee, a 68 Test veteránja sapkák és több mint 250 kapu azt mondta: „Nyilvánvalóan sok a beszélgetés, és mindenkinek joga van véleményhez. Az egyének feladata, hogy aggódjanak a saját felkészülésükért és azért, amit csinálnak…izgalmas, ha olyan csapat van, mint Lockie. ”

Marco5811

Comments are closed.