Az 1xbet fogadóiroda, mint sok más bukméker, problémamentesen elérhető némelyik országokban, míg másokban blokkolva van, és ha az oldalaira szeretne jutni, egy kicsit kombinálnia kell, többet erről később. Érdemes összehasonlítani azokat az országokat, ahol az 1xbet elérhető, és amelyekben a hozzáférés problémát jelenthet. Egyes országok lehetetlenné teszik a számla létrehozását az1xbet-en. Ha például Franciaországban él, akkor nem lesz képes használni a bukméker szolgáltatásait. Még akkor is, ha VPN-en keresztül jut el a webhelyre, pénzt fizet be, és ha bizonyos összeget nyer, lehet, hogy problémája lesz a kifizetéssel. A pénz visszavonásához meg kell adnia az olyan azonosító dokumentumot, amely gyorsan megerősíti, hogy nem elfogadott országból van.

Az 1xbet jogi feltételeinek megfelelően – fel voltak sorolva azok az országok, amelyekből a játékosok hozzáférhetnek a bukméker weboldalaihoz. Az 1xbet bukméker szolgáltatásokat nyújtó országok közé tartoznak mások között: Albánia, Szaúd-Arábia, Örményország, Angola, Argentína, Ausztrália, Azerbajdzsán, Bosznia, Banglades, Bulgária, Bahrein, Burundi, Burkina Faso, Bolívia, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Fehéroroszország, Kanada, Kongó, Chile, Kína, Kolumbia, Kongó, Cseh Köztársaság, Dánia, Algéria, Egyiptom, Etiópia, Grúzia, Ghána, Görögország, Grönland, Hong Kong, Horvátország, Magyarország, Indonézia, Izrael, India, Izland, Irán, Irak, Jordánia, Jappán, Kenya, Korea, Kuvait, Kazahsztán, Líbia, Libanon, Marokkó, Moldova, Macedónia, Mexikó, Malajzia, Mozambik, Nigéria, Norvégia, Új-Zéland, Omán, Peru, Fülöp-szigetek, Pakisztán, Paraguay, Katar, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovénia, Szudán, Svédország, Szingapúr, Szomália, Svájc, Thaiföld, Tunézia, Törökország, Tajvan, Tanzánia, Ukrajna, Uganda, Egyesült Arab Emírségek, Uruguay, Üzbegisztán, Venezuela, Vietnam, Elefántcsontpart, Dél-Afrika, Zambia, Zanzibár és Zimbabwe.

Természetesen lehetnek olyan határhelyzetek is, ahol az ország az úgynevezett “szürke területbe” tartozik és számos tényezőtől függően a játékos az 1xbet-en játszhat, vagy nem. Példa erre a korábban említett Egyesült Államok vagy Jamaica. Az Egyesült Államokban minden attól függ, hogy melyik államban van (mindegyik államnak eltérő törvényei vannak). Ha kétségei vannak a bukméker szolgáltatásainak használatával kapcsolatban, lépjen kapcsolatba az 1xbet támogatással.