22bet

Bajnokság: Wigan megtartja a West Bromot, a Swansea Cooper tombol a játékvezetőnél

Bajnokság: Wigan megtartja a West Bromot, a Swansea Cooper tombol a játékvezetőnél

“Elég őszintéknek kell lennünk ahhoz, hogy beismerjük, ma este nem voltunk olyan jók, mint eddig” – mondta utólag a West Brom menedzsere, Slaven Bilic. “Lassan indultunk, és be kell vallanunk, hogy egy pontnál többet nem érdemeltünk meg…de ezt áldásnak kell tekintenünk, mert tudjuk, hogy nem lehetünk többé ilyenek.” Charlton felidézi a sötét időket, amikor azok készüljön el búcsúzni Duchâtelettől. További információ

„Tudta, hogy a kezébe ütközött – ezt mondta nekem -, és a keze nincs mellette, ki van téve. Zavarba jön, amikor meglátja a tévében.Valószínűleg a konferencián lesz játékvezető. ” Később Dacket elküldték, a döntést Tony Mowbray, a Rovers menedzsere kritizálta: “helytelen azt mondani, de úgy érezte, hogy esti dolgokat csinál.” Mindkét gól a nyitó 10 percben született, Danny Graham találatát André Ayew fejesével gyorsan törölték. Facebook Twitter Pinterest Steve Cooper és Tony Mowbray egyaránt bírálta a játékvezetőt, miután Blackburn és Swansea 1-1-es döntetlent játszott. Fotó: Chris Fairweather / Huw Evans / Shutterstock

Neil Harris elszenvedte első vereségét Cardiff menedzsereként, amikor Brentford 2-1-re érvényesült a Griffin Parkban. Bryan Mbeumo gyengén fejezte be a méheket Saïd Benrahma remek felépítése után. Ollie Watkins megduplázta a vezetést 46 perccel, mire Marlon Pack nagy távolságra hajtással hátrébb húzott egyet.A Brentford feljutott a hetedik helyre, ezzel megugrotta a Sheffield Wednesday-t, aki látta, hogy Moses Odubajo kiállt, amikor 1–1-es döntetlent játszott a Derbiben.

A QPR támadója, Bright Osayi-Samuel félelmetes szólógóllal zárta vendégszerzését Birminghamben. A 21 éves fiatalember a félpálya közelében vette fel a labdát, és balra lendült, mielőtt belevágott és határozottan végzett. “Úgy gondolom, hogy ez a gól az egész stadiont felmelegítette” – mondta Mark Warburton, a QPR menedzsere.

“Aki szereti a futballt, annak örült volna a gól. Osayi-Samuel megmutatta erejét, vágyát, és az, hogy ilyen típusú futást ilyen minőségi színnel fejezzen be, első osztályú. ”

Marco5811

Comments are closed.