Az 1xbet fogadóiroda néhány sportpartnerrel rendelkezik, köztük Cardiff City is. Ennek köszönhetően a rajongók a világ minden tájáról nagyszerű ajánlatokra és különleges díjakra számíthatnak. Az 1xbet nemzetközi partnerek hálózatának fejlesztése igazgatója azt mondta: “Ez az első Premier League klub, amellyel együttműködünk, és örülünk, hogy egy lépéssel előreléphetünk.” El kell ismernem, hogy ez a partnerségi forma mindkét oldalnak – mind a bukmékernek, mind a Premier League klubnak – szolgál. Az 1xbet másik üzleti partnere az olasz Serie A bajnokság, a megállapodás 2018-tól 2021 –ig érvényes. A szerződés mind Európára, a Közel-Keletre, Észak-Afrikára, Afrikára, Dél-Amerikára és Észak-Amerikára terjed ki. Simon Burgess, az ISG elnöke nagy megelégedéssel fejezte ki, hogy az 1xbet partner lett, és reményét fejezte ki abban, hogy az együttműködés segít a bukméker számára, hogy tovább erősítse a márkát. Úgy tűnik, hogy ez sikerült, mert az 1xbet hónapról hónapra egyre népszerűbb.

Meg kell jegyezni, hogy az 1xbet szóvivője azt mondta: “Büszkék vagyunk arra, hogy partnerségi megállapodást írtunk alá a következő három évadra, és reméljük, hogy konkrétan hozzájárulunk az olasz labdarúgás fejlődéséhez, és a rajongóknak a legjobb tapasztalokat nyújtjuk a tippelésben.” Mint látható, az 1xbet-nek sok szakembere van, akik mindig a napi 24 órában a hét 7 napján a márka jó nevéért dolgoznak. Az 1xbet állandó kapcsolatot biztosít a játékosokkal is – a webhelyükön nemcsak formanyomtatványon és e-mailen keresztül, hanem online csevegéssel is elérhetők, ahol a válasz azonnal megtörténik.

Egyéb 1xbet partnerek:
Tottenham Hotspur,
Nigéria labdarúgó ligája Premier League,
Nigéria nemzeti labdarúgási válogatottja ,
FK Astana,
cybersport szervezet HellRaisers,
Professional Gaming Team Cascade.

Érdemes figyelni az 1xbet bukmékert, mert a vállalat folyamatosan fejlődik, és egyre több új sportpartnert próbál szereni.